Extra genieten van je tuin met onderhoudsvriendelijke terras en schutting

Extra genieten van je tuin met onderhoudsvriendelijke terras #vlonderterras #homingxl

De tuin is ongetwijfeld een essentieel onderdeel van de woning. Het is misschien niet de meest vanzelfsprekende plaats om een stijlvolle look te creëren, maar als dat je lukt dan biedt het heel wat meerwaarde aan de woning als geheel. Er bestaan dan ook verschillende manieren om de uitstraling van de tuin een niveau hoger te tillen!

Genieten van je tuin begint bij kiezen voor de juiste voorzieningen en afwerking, en een terras en schutting zijn daar ongetwijfeld prachtige voorbeelden van. Wat dergelijke zaken inhouden en welke voordelen ze bieden, zijn beide vragen die een duidelijk antwoord behoeven.

Het belang van een kwalitatieve schutting

De tuin is dan wel iets waar je mee wil kunnen pronken, dat wil niet zeggen dat iedereen zomaar binnen zou mogen kijken! Een goede schutting geeft je precies de privacy die je nodig hebt, zonder je het gevoel te geven dat je ingesloten bent. Schuttingen komen in ontelbare vormen, materialen en types, en een goede keuze maken is dan ook niet altijd eenvoudig.

Zo zijn bamboe of houten schuttingen bijvoorbeeld erg handig als je je tuin met veel natuurlijke tinten wil afwerken. Een bloemenperk dat je zelf hebt aangelegd met als achtergrond een schutting uit houten latten, is de perfecte combinatie om een gezellige, rustgevende sfeer te creëren in je tuin!

Een vlinderterras als betrouwbare basis voor de tuin

Natuurlijk moet je beginnen bij het begin, en daarom is een degelijk terras kiezen dan ook essentieel. Een Douglas vlonderterras biedt bijvoorbeeld precies de kwaliteit die je nodig hebt om de tuin zowel voor jezelf als voor gasten aangenaam te maken. Daarbij komt ook nog eens dat een dergelijk terras erg onderhoudsvriendelijk is, wat natuurlijk ook mooi is meegenomen.

Een vlinderterras bestaat doorgaans uit lange houten planken, die de tuin een natuurlijk look geven. Het resultaat is dat je heel wat ruimte creëert voor een terrastafel, een barbecue, en nog tal van andere voorzieningen in de tuin. Daarbij kan een dergelijk terras op maat worden gemaakt. Kortom, de ideale manier om je tuin een luxueuze, ruime look te geven met je eigen, op maat gemaakte terras!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief