Living Kitchen 2019: het laatste nieuws uit de keukenwereld!

Vorige week vond in Keulen hét tweejaarlijkse internationale event voor de keukenbranche plaats. Wij bezochten Living Kitchen op zoek naar het mooiste keukennieuws van dit moment. Ook zo benieuwd wat de noviteiten voor de keuken zijn? Je leest ze hieronder!

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld BLANCO

My Style – My BLANCO

Bij BLANCO werden we getrakteerd op diverse stijlwerelden. Prachtige opstellingen met aandacht voor kleur, materiaal en afwerking. Gecentreerd op de stand was het spoelcentrum, waar je de diverse kranen en spoelelementen zelf kon ervaren. Sfeervol, functioneel en natuurlijk supergezond is de integratie van een ‘kruidentuintje’ in het werkblad.

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld QUOOKER

Quooker

De multifunctionele kranen van Quooker zijn niet alleen gemakkelijk en veilig in gebruik, ze geven de keuken ook nog eens een stoere en strakke uitstraling. Koud, warm en kokend water uit één kraan met een kindveilige bedieningsknop én een filter dat het water zuivert. Op de stand werd de kraan trots aan ons gepresenteerd.

Inductiekookplaat onzichtbaar in werkblad - xxinixx van dekker Zevenhuizen #inductiekookplaat #xxinixx #keuken #keukennieuws

Dekker Zevenhuizen

De keukentrend van dit moment is de minimalistische keuken. Dé noviteit van de beurs was dan ook de introductie van “xxinixx” (ikzieniks) de inductiekookplaat die onzichtbaar is. De vijf zones tellende kookplaat wordt onder het keramische oppervlak gemonteerd. Met een speciaal, uitschuifbaar paneel bedien je de kookzones. Het Evora Ceramics is makkelijk te reinigen en past met de sobere Raw Rituals stijl helemaal bij de keukentrends van dit moment.

 Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld plasmamade

PlasmaMade

De futuristische presentatie van de PlasmaMade recirculatie filters geven hoop voor de toekomst. In transparante displays hangend boven de kookplaten wordt de werking van de luchtfilters duidelijk. Deze air-filters zorgen niet alleen voor het afvoeren van kooklucht, ze creëren een gezond binnenklimaat, vrij van geuren, pollen en bacteriën.

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld nolte

Nolte Küchen Center No.1

De stand van Nolte was niet alleen groot, maar ook een ware beleving. In diverse aparte ruimtes stonden hele keukens op gesteld. Iedere keuken met zijn eigen stijl. Prachtig afgewerkt en voorzien van de laatste noviteiten. Praktisch verlichte lades en kasten geven het geheel een luxe uitstraling.

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld caressi

Caressi

Dit Nederlandse bedrijf is specialist in keukenaccessoires en staat bekend om haar Dutch Design spoelbakken en keukenkranen. Tijdens Living Kitchen presenteerden zij het vernieuwde assortiment spoelbakken, voorzien van de gepatenteerde Powerplug: hygiëne én design.

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld keller

Keller Keukens

Keller overtuigde de beursbezoeker met twee keukens, waarvan één grote opstelling. Een exclusieve leefkeuken, uitgevoerd in een antracietgrijze keukenwand en een wit kookeiland. De WOW-factor bij deze keuken was verwerkt in de keukenbar. De uitsparing aan het kookeiland was mooi bekleed met hout. Datzelfde hout kwam ook weer terug in het de kastenwand, waardoor er één geheel ontstond.

 Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld Falcon

Falcon

De robuuste karakteristieke fornuizen van Falcon herkenden we al op afstand. De verschillende uitvoeringen werden in een overzichtelijke wand gepresenteerd. Deze fornuizen hebben een eigentijds design en passen in meerdere keukenstijlen. Zeker met de kleuren en technieken passen ze in de keuken van nu.

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld next125

next125

Extra feest was het om de stand van next125 te bezoeken. Zij werden de winnaars van de Iconic Award 2019: innovatief interieur “Beste van het Beste”. In het next125 huis werden de exclusieve keukens aan het publiek gepresenteerd. De design keuken met marmerlook, de multifunctionele keukenwand met hangend keukenblok, stuk voor stuk blikvangers. Kijk zelf maar!

Blog UW-woonmagazine Living Kitchen 2019: de internationale vakbeurs voor de keukenwereld schuller

Schüller

De laatste beursstand die wij bij Living Kitchen bezochten, was die van het Duitse keukenmerk Schüller. Een drietal kwalitatief hoogwaardige keukens werden in de drukbezochte stand gepresenteerd. Eenvoud en transparantie werden mooi gecombineerd in deze keukenopstellingen. Donker en lichte keukenontwerpen aangevuld met warme houten accenten.

Nieuwsgierig naar andere keukentrends? Binnenkort ligt ons nieuwe UW-keuken magazine, boordevol inspiratie en informatie in de winkel.

Beeldmateriaal: Foto Junkiee


Intresessante blog artikelen

» Kast rondom trap in woonkamer
» Liefde in je interieur
» Hoe verwerk je kleur in je interieur
» Deze interieurtrends zien we in 2020
» Gecombineerde badkamer met slaapkamer

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens