Comfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping

Comfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping

Buiten mag het dan wel koud zijn, dat wil nog niet zeggen dat je niet van je tuin kan genieten. Met een terrasoverkapping kan je namelijk comfortabel en warm genieten van buiten. Een verrijking voor ieders woning en tuin! Een mooie reden om één van de meest gekozen terrasoverkapping uit het assortiment van Verano in de spotlights te zetten.

Winterpret

De weersvoorspellingen geven aan dat het binnenkort wel eens kan gaan sneeuwen! Dit zorgt natuurlijk voor veel winterpret. Maar wat is er nu fijner dan van het mooie winterse plaatje te genieten terwijl je zelf comfortabel en beschut zit. Onder de Garda terrasoverkapping zit je namelijk altijd droog. Door glaswanden en/of Ritzscreens toe te voegen aan je terrasoverkapping zit je ook uit de koude gure wind! Heerlijk toch?

Glazen terrasoverkappping met openhaard in de tuin. Garda van Verano #verano #terrasoverkapping #terras #tuin

Woning en tuin verbonden

De tuin staat vaak los van de woning. Met een terrasoverkapping verbind je deze twee elementen met elkaar en creëer je een prachtige tuinkamer. Zie jij jezelf ook al genieten van het kerstdiner in je tuinkamer? Door verlichting te integreren in de terrasoverkapping maak je een sfeervolle plek waar jij in de avond graag jouw familieleden en vrienden uitnodigt. Een mooie haard maakt je buitenkamer compleet.

Mooie uitstraling

Glazen terrasoverkappping met openhaard in de tuin. Garda van Verano #verano #terrasoverkapping #terras #tuin

Daarnaast is de Garda terrasoverkapping een toegevoegde waarde voor de uitstraling van je woning en tuin. De stijlvolle uitstraling is namelijk wat de Garda uniek maakt van de andere terrasoverkappingen. 

Vind jij het idee van de Garda terrasovakapping in jouw tuin ook aantrekkelijk klinken? Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang vrijblijvend een gratis brochure. Over een paar dagen ontvang jij de brochure thuis met de gegevens van jouw dichtstbijzijnde Verano® dealer. Deze kan jou helpen bij al je vragen over de terrasoverkapping! 

Brochure over Comfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP