Een warm terras met Magnum

Een warm terras met Magnum

Ook nu het kouder wordt, is het nog heerlijk genieten in de tuin met een heater die het terras verwarmt. In eerste instantie werden de terrasstralers ontworpen voor horeca- en industriële toepassingen, maar inmiddels maken particulieren ook veel gebruik van deze verwarmers. Door de infrarood warmtegolven zijn de stralers heel erg geschikt voor het terras en daarom ideaal om tijdens de tussenseizoenen of koude (zomer)avonden toch nog lekker buiten te kunnen zitten.

MAGNUM Arena terrasverwarmer   Magnum Arena Terrasverwarmer
MAGNUM Arena terrasstralers

Groot warmtebereik

MAGNUM heeft nu terrasverwarmers waarbij de warmte opbrengst zeer hoog is. Maar liefst 90% van de infrarood warmtegolven van de MAGNUM Arena komt tot de vloer van het terras en bij de personen binnen het stralingsbereik. Doordat de terrasstralers  geen verliezen door verbranding van bijvoorbeeld propaangas hebben, ontstaat 100% rendement.

De terrasstralers zijn door een beschermrooster absoluut veilig in gebruik. Ze zijn makkelijk te bedienen en snel te installeren en te (de-) monteren. Ze dienen spatwatervrij te worden bevestigd op een minimale hoogte van 2,5 meter (1500 watt) tot maximaal 4 meter (3000 watt). De MAGNUM Arena warmtestralers zijn i.v.m. warmteafgifte niet in te bouwen. Iedere warmtestraler is voorzien van een compleet ophang-systeem, maar ze kunnen ook met statieven worden gebruikt. Zo kan de verwarmer worden verplaatst en kunt u overal in uw tuin genieten van een heerlijke warme gloed.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief