Lente nieuwkomers van Neptune

Lente nieuwkomers van Neptune

Het is lente! Tijd om van je tuin een weer een eyecatcher te maken. In de Neptune Garden collectie smelt modern design samen met het comfort en de luxe, waar het Britse interieurmerk bekend om staat.

Neptune lanceert de nieuwe Garden collectie

Deze lente en zomer heeft Neptune een nieuwe reeks veelzijdige meubels en accessoires voor de tuin. Neptune Managing Director, John Sims-Hilditch: “Zoals we allemaal weten zijn warme zomers hier niet altijd gegarandeerd. Daarom hebben we zorgvuldig meubels en accessoires gecreëerd, die niet alleen een statement zijn in de heerlijke zon, maar ook kunnen worden geplaatst in de woning zonder dat het de stijl of het comfort tenietdoet." Zo zijn de sierkussens bijvoorbeeld waterbestendig en is de nieuwe Hudson tafel geschikt voor zowel binnen als buiten, door de combinatie van de materialen beton en hout. En dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs.

In Nederland is het Neptune Design Centre gevestigd in Voorburg. Meer informatie over Neptune en de nieuwe Garden collectie kun je vinden op www.neptune.com/nl.

Waterbestendige tuinkussens Neptune Garden Collectie

Neptune Garden Collectie 2015

Neptune Garden Collectie 2015

Neptune Garden Collectie 2015

Neptune Garden Collectie 2015 - tuintafel Hudson


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief