Magnetische Led-verlichting voor parasol & terras

De ‘Etna’ van Umbrosa is een verplaatsbare, veilige en multifunctionele magnetische ledlamp. De sfeervolle design tuinlampen zijn gemaakt om te bevestigen aan het doek van een parasol of schaduwdoek, op een metalen paal, een tafel of een stoel… én kan gebruikt worden als sfeerverlichting in het zwembad.

Sfeervolle verlichting in de tuin

De Etna-designlamp brengt een uitbarsting van zacht, sfeervol licht met een goede lichtsterkte, daar waar licht nodig is. De kleur kan bovendien aangepast worden in functie van de gewenste sfeer in de tuin. Deze unieke tuinverlichting wordt opgeladen met een adapter en zorgt daarna 10 uur lang voor sfeer. Laat ze drijven op water, plaats ze op tafel of klem de stof van uw parasol tussen de magnetische voet en lamp voor aangename parasolverlichting. Voor elke gelegenheid voorziet deze lamp een gepaste tint; switchen tussen kleuren doet u gewoon via de afstandsbediening.

De Etna is waterdicht gekeurd en heeft een autonomie van 8 tot 10 uur en kan ook eenvoudig opgeladen worden met de bijgeleverde inductielader.

Voorbeelden van Umbrosa Etna tuinverlichting

Magnetische led-lampen voor parasol of schaduwdoek. Ook op andere plekken in de tuin of op het terras te bevestigen. Umbrosa Etna via ZonZ
Door het magneet kunnen de led-lampen eenvoudig worden bevestigd aan het doek van een parasol of een schaduwdoek. De lamp wordt bediend met een handige afstandsbediening.

Magnetische Led-lamp voor in de tuin met 8 - 10 uur autonome verlichting - Umbrosa Etna via ZonZ
De Etna kan tot wel 10 uur autonoom branden en heeft een sfeervol zacht licht.

Waterdichte led-lampen voor in het zwembad en in de tuin - Umbrosa Etna via ZonZ
De led-lampen zijn waterdicht en kunnen ook regen in de tuin weerstaan. Ze zijn zelfs geschikt voor het zwembad! De verschillende kleuren verlichting kunnen op afstand worden bediend.

Magnetische Led verlichting voor parasol - Umbrosa Etna via ZonZ #tuinverlichting #tuin

Geen gedoe met kabels of stroomvoorziening en toch licht onder je schaduwdoek! De lamp wordt geleverd inclusief oplader en afstandsbediening. In Nederland is de Etna te verkrijgen via ZONZ

BROCHURE AANVRAGEN

ZonZ -
ZonZ

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen