Zwembad in de tuin van Polytherm

Zwembaden van edelstaal (RVS) hebben een zeer bijzondere uitstraling en zijn extreem robuust, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. In Nederland is deze toepassing nog zeer exclusief, maar ze worden hier steeds vaker gezien.

Zwembaden met een prachtige uitstraling

Edelstaal is als geen ander materiaal bestand tegen UV-straling, water en chemicaliën, waardoor het bad een uniek lange levensduur heeft. Door de reflectie van de zon op het edelstaal, wordt het water bovendien sneller en gratis (bij)verwarmd. Naast de duurzaamheid heeft edelstaal een prachtige uitstraling en voelt aangenaam aan. Edelstaal kan gecombineerd worden met zowel klassiek als hypermodern en alles wat daartussen zit. Edelstalen zwembaden zijn overal toepasbaar, in ieder klimaat en op iedere plaats. Zowel binnen als buiten, ingegraven in de tuin, op het dak van een gebouw of in de kelder. Dit komt doordat deze baden altijd op maat en vaak op de locatie zelf worden gemaakt.

Voorbeelden van zwembaden van edelstaal

Prive zwembad in de tuin van edelstaal via Polytherm Nederland

Zelfreinigend zwembad Newave van edelstaal - Polytherm

Prive zwembad van edelstaal via Polytherm Nederland

Zwembad van edelstaal via Polytherm

Zwembad van edelstaal (RVS) via Polytherm Nederland

Zwembad van edelstaal (RVS) via Polytherm Nederland

Prive zwembad van edelstaal via Polytherm Nederland

Zwembad van edelstaal via Polytherm

Interieur met zwembad van edelstaal via Polytherm

Prive zwembad van edelstaal via Polytherm Nederland

Zwembad van edelstaal met overloop via Polytherm

Prive zwembad in de tuin van edelstaal via polytherm Nederland

Prive zwembad van edelstaal via Polytherm Nederland

Hygiëne en onderhoud

Door de super gladde structuur van edelstaal hechten geen algen, micro-organismen of ander vuil aan wanden en bodem. Hierdoor is een edelstalen zwembad absoluut hygiënisch en bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Er ontstaan geen blijvende vieze randen op de waterlijn zoals bij tegels, folie en polyester. Eén maal per jaar het bad reinigen met hoge druk en het blijft als nieuw.

Op maat gemaakt

Alle vormen en maten zijn mogelijk bij zwembaden van edelstaal. Klassiek rechthoekig, zeilvormig, rond, niervormig of in uw eigen fantastievorm. Standaard worden de baden door Polytherm gefabriceerd uit gladde RVS platen van 2,5 mm dik. Er kan ook gekozen worden voor genopte platen op de bodem of traptreden. Hierdoor ontstaat een hele mooie natuurlijke reflectie in het water en is vuil op de bodem nauwelijks zichtbaar. De edelstalen zwembaden kunnen worden voorzien van allerlei soorten trappen, banken en andere accessoires zoals water- en luchtmassage apparatuur, tegenstroom installaties, LED verlichting en diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatisch en stijlvol weggewerkt lamellendek.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief