Solar carport met complete buitenkeuken van ABK

Ben je op zoek naar een carport én een overdekte buitenkeuken en hou je van een futuristische vormgeving? Ben je in het bezit van een elektrische auto en zou je graag zonnepanelen hebben? Deze strak vormgegeven carport - een samenwerking tussen zonnepanelenspecialist Inteqnion BV en ABK InnoVent - combineert het buitenleven met high-tech en eco-tech. Het dak van de Carport is geheel voorzien van geïntegreerde zonnepanelen, die overdag het elektriciteitsnet voeden met groene stroom. Het laadstation kan ook de accu’s opladen van de elektrische auto of tweewieler voor schone kilometers.

Complete buitenkeuken met i-cooking en Quooker kraan van ABK InnoVent

Ruime en complete buitenkeuken

De carport biedt plaats aan een ruime, professioneel uitgevoerde KALANG RVS buitenkeuken van ABK InnoVent met een  i-Cooking induction kookplaat en een Quooker™ kokend-water-kraan met RVS BINGARA spoelbak. Pannenrekken en lichtbalk complementeren het geheel. Er kan ook worden gekozen voor een uitvoering met een afsluitbare berging of (fiets)stalling.

Solar carport voor elektrische auto met overdekte buitenkeuken ABK   Solar Carport met zonnepanelen voor elektrische auto en overdekte buitenkeuken ABK

Afwatersysteem voor besproeiing van de tuin

Het dak vangt het regenwater op en leidt dit via kleefgoten naar de roestvaststalen terrasgoten. De afvoergoten ziten tussen de dubbelwandige zijwanden en komen uit boven de RVS drainagegoten die verwerkt zijn in de bestrating. De onderling verbonden drainagegoten vormen een afwater systeem en zijn aangesloten op een bezinkbak waar het water passief gefilterd wordt. Daarna kan het hergebruikt worden voor het bewateren van de tuin.

Solar carport met zonnepanelen en laadpunt auto  

Buitenkeuken met spoelbak en Quooker via ABK

 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen