Terrasoverkappingen: buiten met de luxe van binnen

Terrasoverkappingen: buiten met de luxe van binnen

Wil je ook op minder mooie dagen blijven genieten van het buitenleven? Met een terrasoverkapping creëer je een ideale eenheid tussen wonen, buitenleven en comfort. Zo haal je de tuin naar binnen en andersom! 

Vergroot je woonruimte

Op mooie zomerdagen verplaatsen we de luxe van binnen graag naar buiten. Met een terrasoverkapping heb je een comfortabele tuinkamer en kan je ook op minder zonnige dagen genieten van het buitenleven. Met alle stijlvolle mogelijkheden van de huidige terrasoverkappingen wordt je woonruimte aanzienlijk vergroot.

Terrasoverkapping met glaswanden - Verano

Verschillende mogelijkheden

De terrasoverkappingen van Verano® bestaan uit aluminium en glas of polycarbonaat en worden speciaal op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat de overkapping past in jouw persoonlijke situatie. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen en uitbreidingsopties. Denk bijvoorbeeld aan een glaswand of windscherm om extra beschutting te creëren. Naast een glaswand of windscherm kan je de terrasoverkapping ook uitbreiden met een Verano® Ritzscreen®extra zonwering of sfeervolle verlichting voor een complete tuinkamerbeleving.

Terrasoverkapping met zonwering en glaswanden - Verano

De terrasoverkappingen van Verano® zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan de strenge Europese voorschriften voor veiligheid en kwaliteit. Je bent dus verzekerd van een veilig en hoogwaardig product!


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief