BONSAI-1 HERFST/WINTER

BONSAI-1 HERFST/WINTER

Voor een sterke, gezonde Bonsai ook in de koudere maanden.

In de koudere seizoenen hebben Bonsai die buiten groeien behoefte aan een andere samenstelling van voedingsstoffen. Deze hebben wij gelukkig allemaal kunnen combineren in onze BONSAI-1 HERFST/WINTER voeding. Zo onderhoud je ook in het najaar je Bonsai optimaal.

Wanneer de koudere maanden aanbreken, heeft een Bonsai minder behoefte aan Stikstof. Dat is omdat het boompje nu niet hoeft te groeien, maar juist reserves moet aanmaken voor de lagere temperaturen die eraan zitten te komen. BONSAI-1 HERFST/WINTER bevat een rijke compositie aan sporenelementen die deze extra winter-reserves aanvullen. Met Fosfaat en Kalium voor sterke wortels die gestimuleerd worden om te groeien. Zo wordt de Bonsai weerbaarder tegen ziektes en natuurlijk de naderende winterkou. Tegen het eind van de winter is het goed om je Bonsai voor te bereiden op de naderende lente en zomer. Dan kies je wel weer voor een voeding die Stikstof bevat. Daarom bevelen wij voor de beste resultaten ook BONSAI-2 LENTE/ZOMER aan om toe te dienen als opvolging van BONSAI-1.

Geschikt voor: Bonsai bomen die tijdens de koudere maanden (herfst/winter, oktober-februari) buiten staan.

Gebruik: Voor optimale resultaten het beste te gebruiken in combinatie met BONSAI-2 LENTE/ZOMER tijdens desbetreffende periode. BONSAI-1 kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C). Na de herfst en winter kan gewisseld worden naar BONSAI-2 voeding voor lente en zomer.

Dosering: 4 tot 5 ml per liter water

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml en 1L

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilma's Tuin -
Wilma's Tuin

Wilma's Lawn & Garden

Laat je planten stralen!

Huisbergenweg 11
5249 JR Rosmalen
T: 0735236468
E: info@wilmastuin.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen