Terrashaard | Fonteyn

Terrashaard | Fonteyn
Terrashaard | Fonteyn
Terrashaard | Fonteyn
Terrashaard | Fonteyn

Een terrashaard van Fonteyn heeft je veel te bieden. Allereerst is de warmte van een knisperend vuur natuurlijk enorm sfeervol. Daarnaast kan je met een terrashaardlanger van het buitenleven genieten. Ze staan bovendien erg stijlvol in ieder type tuin.

Of je nu van strak en modern of juist van rustiek en landelijk houdt. Verleng jouw zomeravonden en houd een winterbarbecue als het kouder wordt. Voeg ook een veranda aan jouw tuin toe en geniet elke avond van een windstil plekje in de eigen tuin! Met een terrashaard van Fonteyn kan je op ieder moment genieten van het buitenleven.

Met een terrashaard van Fonteyn geniet je ook tijdens de wat frissere momenten nog volop van jouw tuin. Zij hebben allerlei soorten terrashaarden in ons assortiment. Denk aan de populaire terrashaard tafels met ingebouwde haard. Maar ook terrashaarden in de vorm van vuurkorven en kachels zijn een gewild item voor in iedere tuin! Naast de echte terrashaard, hebben zij ook sfeerhaarden en tuinhaarden. Door het ruime aanbod heeft Fonteyn voor ieder wat wils.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Terrashaard | Fonteyn.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.