Størntub 1000 hottub

 Størntub 1000 hottub
 Størntub 1000 hottub
 Størntub 1000 hottub

De Størntub 1000 is een bijzondere hottub die veel weg heeft van de Nørtub Bjorn. De hoogte van deze hottub is echter een stuk lager wat er voor zorgt dat u veel gemakkelijker plaats kunt nemen in de hottub.


Een bijzondere hottub is de Størntub 1000 door zijn traditionele ronde vormen en lage instap. Deze hottub wordt gevuld met zo’n 1000 liter water.

Voor u op maat gemaakt
Iedere hot tub wordt bij Welvaere helemaal voor u op maat gemaakt. Dit geeft u de unieke mogelijkheid om een hottub geheel naar uw wensen te laten maken, een uniek product. Bij ons kunt u kiezen voor een andere houtsoort, sterkere kachel of om bijvoorbeeld een bubbelsysteem in de kuip te laten monteren.

Kuip
De kuip van de Størntub is er een met een hoge kwaliteit hierdoor zijn krassen en scheuren bijna niet mogelijk. Dit komt omdat de kuip uit meerdere lagen glasvezelversterkt kunststof bestaat. Daarnaast zijn er op deze lagen verschillende coatings aangebracht die ervoor zorgen dat de kuip wordt beschermt tegen onder andere aanlag van chloor en verkleuring van UV-stralingen. De zittingen van de Størntub zijn gemaakt met een reliëf wat ervoor zorgt dat u niet van de zitting af kunt glijden.

Bekijk de Størntub op onze website: https://welvaere.nl/hot-tub/


Productspecificaties Størntub 1000 hottub
Breedte 175 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 175 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Størntub 1000 hottub.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.