Størntub 1500 hottub

Størntub 1500 hottub
Størntub 1500 hottub
Størntub 1500 hottub

De Størntub 1500 is een bijzonder ruime hottub waarin u heerlijk tot rust kunt komen van uw drukke leven. Alleen of samen drijft u lekker in het warme water van deze hottub. U vergeet even alles om u heen en u kunt zich even in rust opladen voor de komende dagen!

Bij de ontwikkeling van de Størntub 1500 is voornamelijk rekening gehouden met een lage instap en voldoende ruimte. Dit is dan ook de ultiem combinatie van gemak en comfort voor deze hottub. Comfortabel languit in de hottub zitten of juist met ze zessen tegelijk genieten van de natuurlijke rustgevende werking van de Størntub.

Gemaakt voor uw ontspanning
Overal vernemen we het iedereen wordt drukker. Weinig tijd meer over en veel aan het werk. Toch is het uitermate verstandig om tot rust te komen na uw dag. Het niet to rust komen en het constant behouden van stress kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid. U hoort het zelf om u heen waarschijnlijk ook genoeg, een burn-out krijgen.

Rust en ontspanning zijn de oplossingen voor dit steeds groter wordende probleem. Vandaar dat Welvaere hier veel aandacht aan besteed. Op een natuurlijke manier uw stress laten verdwijnen en uw rust pakken, dat kan met onze hottubs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen stukje wellness te creëren in uw eigen achtertuin. Pak die kans en kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden om zelf uw hottub samen te stellen.

Meer informatie over hottub? Bekijk onze website: https://welvaere.nl/hot-tub/


Productspecificaties Størntub 1500 hottub
Breedte 207 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 207 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Størntub 1500 hottub.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.