Sunwood Marino Midnight Sky Buitenhaard 2017

Limited edition 2017 // Val op tijdens de wintermaanden met deze speciale limited edition van de Marino: Midnight Sky buitenhaard. Wij hebben slechts 24 stuks gemaakt van deze haard, dus wees er snel bij.

Geïnspireerd door de winter // De Marino Midnight Sky representeert al het moois uit de wintermaanden. Denk hierbij aan een heldere sterrenhemel, een glinsterend laagje vorst of sneeuwvlokjes die tijdens een donkere winteravond uit de lucht vallen. De metallic flake afwerking van dit product geeft je de meest ultieme wintervibes. Daarnaast heeft de buitenhaard een heel lichte structuur, een matte look en is antraciet (zwart) van kleur.

Geschikt voor de horeca en bij je thuis // De Marino buitenhaard is geschikt voor gebruik in de horeca. De comfortabele warmte en aantrekkingskracht van het haardvuur garanderen een vol terras, zelfs tijdens koelere avonden. Bovendien past deze haard ook in jouw eigen tuin aan huis. Één gasfles voorziet uren van warmte en gezelligheid. Verder is de Sunwood Marino één van de veiligste producten in zijn klasse.

Midnight Sky is uitverkocht - geen zorgen! // De Marino Midnight Sky is uitverkocht, maar onze Marino Buitenhaard in Custom Kleur is ten alle tijden beschikbaar.

Meer informatie? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bel 010 521 1325 of stuur een e-mail naar verkoop@sunwood.nl.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen