Verano® terrasoverkapping plissé

Verano® terrasoverkapping plissé
Verano® terrasoverkapping plissé

Wil je schaduw en minder hitte in jouw terrasoverkapping of tuinkamer maar ben je niet helemaal gecharmeerd van de verandazonwering oplossingen? De terrasoverkappingplissé combineert een prachtig plisségordijn voor buiten met de kwaliteiten van verandazonwering. Een terrasoverkappingplissé is de hedendaagse sfeermaker in iedere serre!

De terrasoverkappingplissé wordt gehangen aan de binnenzijde van de serre of terrasoverkapping. De stof wordt op deze manier nooit blootgesteld aan invloeden van buitenaf en met een handgreep of bedieningsstang kun je de plissé altijd eenvoudig in- en uitschuiven. De terrasoverkappingplissé wordt gemaakt van speciale plisséstoffen die waterafstotend zijn en een uitstekende UV-stabiliteit hebben. Let wel op: de terrasoverkappingplissé heeft een maximale breedte van 900 mm en een maximale hoogte van 4000 mm en kan worden geplaatst in de Iseo terrasoverkapping en de Garda terrasoverkapping.

De speciale stof van de terrasoverkappingplissé is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtgrijs of gebroken wit. De beide stofkleuren zijn perfect afgestemd op de kleuren van de aluminium terrasoverkappingen en serres zodat je een prachtige eenheid op jouw terras kunt creëren.

Verano® levert niet rechtstreeks aan particulieren. Je ontvangt bij jouw brochure(s) de gegevens van een erkend Verano® dealer bij jou in de buurt.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Verano® terrasoverkapping plissé.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.