WILMA-1 BASIS

WILMA-1 BASIS

Essentiële meststoffen voor een gezonde en sterke start

De voedingsstoffen in WILMA-1 BASIS zijn direct in water oplosbaar en daarmee dus gemakkelijk te absorberen door de wortels van je planten. Zo wordt er een sterke basis gevormd waar vanuit de plant groot en gezond kan groeien.

Door de vloeibare Stikstof is dit een geweldige voeding om mee te beginnen wanneer de plant nog jong is. De Stikstof in WILMA-1 BASIS is essentieel voor groene bladeren en het opwekken van energie vanuit de kern van de plantencellen. Het toegevoegde Calcium zorgt voor optimale opname van voedingsstoffen en een efficiënte distributie van voedingstoffen binnenin de plant. Dit maakt de plant stevig en neutraliseert de pH-waarden. WILMA-1 BASIS is de cruciale basis voor sterke, gezonde planten en gewassen!

Geschikt voor: Elke jonge plant of zaailing die een goede start verdient

Toepassing: kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C). Voor optimale resultaten bevelen we je aan om te starten met WILMA-1 BASIS, vervolgens over te stappen op WILMA-2 GROEI en dit op te volgen met WILMA-3 BLOEI voor de verschillende groeistadia waarin je plant of gewas zich bevindt.

Dosering: 3 tot 10 ml per liter water

Verkrijgbaar in: 100ml, 250 ml, 500 ml, 1L

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilma's Tuin -
Wilma's Tuin

Wilma's Lawn & Garden

Laat je planten stralen!

Huisbergenweg 11
5249 JR Rosmalen
T: 0735236468
E: info@wilmastuin.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen