WILMA-2 GROEI

WILMA-2 GROEI
WILMA-2 GROEI
WILMA-2 GROEI
WILMA-2 GROEI

WILMA-2 GROEI

Voor een sterkere stam en stengels die veel bloemen en vruchten kunnen dragen.

In de groeifase moeten zowel de wortels onder de grond als de stam en stengels boven de grond gestimuleerd worden. Snelgroeiende gewassen hebben daarvoor flink wat voeding nodig, wat uiteindelijk het substraat kan uitputten. Om dit probleem te voorkomen is er WILMA-2 GROEI, met gemakkelijk te absorberen voedingsstoffen voor het complete groeistadium van de plant.

Bij het gebruiken van WILMA-2 GROEI weet je zeker dat zich geen tekorten zullen voordoen tijdens de groeifase van je planten. Om deze groei te optimaliseren, is het belangrijk dat de plant voortdurend genoeg voedingsstoffen tot zijn beschikking heeft. Dankzij de toegevoegde Magnesium is dit bij WILMA-2 ook het geval. Dit Magnesium helpt daarnaast ook de bladeren bij het absorberen van meer licht, zodat er een sterkere fotosynthese plaats vindt. Het Kalium in WILMA-2 zorgt voor een gezond wortelsysteem onder de grond en bevordert de groei van een sterke stam, stengels en takken. Zodat deze goed het gewicht van grote bloemen en vruchten kunnen dragen in de toekomst!

Geschikt voor: Planten in de groeifase, die in de toekomst nog bloemen of vruchten ontwikkelen.

Toepassing: WILMA-2 GROEI kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C). Voor optimale resultaten bevelen we je aan om te starten met WILMA-1 BASIS, vervolgens over te stappen op WILMA-2 GROEI en dit op te volgen met WILMA-3 BLOEI voor de verschillende groeistadia waarin je plant of gewas zich bevindt.

Dosering: 6 tot 12 ml per liter water

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml, 1L
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over WILMA-2 GROEI.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.