WILMA-3 BLOEI

WILMA-3 BLOEI

Voor een intensere bloeiperiode die eerder begint en langer duurt

De bloeiperiode van planten is voor veel mensen het favoriete stadium waarin hun plant kan verkeren. Speciaal op hier optimaal van te genieten hebben wij daarom WILMA-3 BLOEI voeding ontwikkeld. Deze vloeibare meststof zorgt ervoor dat de plant alle energie steekt in de groei en ontwikkeling van prachtige bloemen en heerlijke vruchten die zo groot, kleurrijk en zoet mogelijk worden!

Tijdens de bloeiperiode heeft een plant behoefte aan Fosfor. Deze stof stimuleert de 'bloei bereidheid' van de plant en zorgt voor uitbundige bloei. Door de rijke samenstelling van WILMA-3 BLOEI begint de bloeifase eerder en zal deze ook intenser en langduriger plaatsvinden. De spoorelementen en suikers komen de micro-organismen en bacteriën in de bodem ten goede. Dit zorgt voor een stabiele, biologische balans in het substraat, wat uiteindelijk ook de plant weer ten goede komt.

Geschikt voor: Planten die (bijna) in de bloeifase zitten

Toepassing: WILMA-3 BLOEI kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C). Voor optimale resultaten bevelen we je aan om te starten met WILMA-1 BASIS, vervolgens over te stappen op WILMA-2 GROEI en dit op te volgen met WILMA-3 BLOEI voor de verschillende groeistadia waarin je plant of gewas zich bevindt.

Dosering: 6 tot 16ml per liter water

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml, 1L

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilma's Tuin -
Wilma's Tuin

Wilma's Lawn & Garden

Laat je planten stralen!

Huisbergenweg 11
5249 JR Rosmalen
T: 0735236468
E: info@wilmastuin.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen