WILMA-3 BLOEI

WILMA-3 BLOEI
WILMA-3 BLOEI
WILMA-3 BLOEI
WILMA-3 BLOEI

WILMA-3 BLOEI

Voor een intensere bloeiperiode die eerder begint en langer duurt

De bloeiperiode van planten is voor veel mensen het favoriete stadium waarin hun plant kan verkeren. Speciaal op hier optimaal van te genieten hebben wij daarom WILMA-3 BLOEI voeding ontwikkeld. Deze vloeibare meststof zorgt ervoor dat de plant alle energie steekt in de groei en ontwikkeling van prachtige bloemen en heerlijke vruchten die zo groot, kleurrijk en zoet mogelijk worden!

Tijdens de bloeiperiode heeft een plant behoefte aan Fosfor. Deze stof stimuleert de ‘bloei bereidheid’ van de plant en zorgt voor uitbundige bloei. Door de rijke samenstelling van WILMA-3 BLOEI begint de bloeifase eerder en zal deze ook intenser en langduriger plaatsvinden. De spoorelementen en suikers komen de micro-organismen en bacteriën in de bodem ten goede. Dit zorgt voor een stabiele, biologische balans in het substraat, wat uiteindelijk ook de plant weer ten goede komt.

Geschikt voor: Planten die (bijna) in de bloeifase zitten

Toepassing: WILMA-3 BLOEI kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C). Voor optimale resultaten bevelen we je aan om te starten met WILMA-1 BASIS, vervolgens over te stappen op WILMA-2 GROEI en dit op te volgen met WILMA-3 BLOEI voor de verschillende groeistadia waarin je plant of gewas zich bevindt.

Dosering: 6 tot 16ml per liter water

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml, 1L
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over WILMA-3 BLOEI.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.