WILMA MOESTUINVOEDING-1

WILMA MOESTUINVOEDING-1

Voor een gezonde en snelgroeiende moestuin

Als je houdt van moestuinieren wil je uiteraard een gezonde groentetuin met een frisse uitstraling. De gewassen hebben daarvoor de juiste zorg en voeding nodig, zodat ze groot, gezond en sterk kunnen groeien. WILMA MOESTUINVOEDING-1 stimuleert de groei optimaal, wat resulteert in vitale planten, vruchten, groentes en kruiden.

De kracht van WILMA MOESTUINVOEDING-1 is de grote hoeveelheid Stikstof, wat zeer essentieel is bij de eerste groeifase van je planten. Het stimuleert de productie van chlorofyl, wat ervoor zorgt dat de fotosynthese optimaal kan plaatsvinden. MOESTUINVOEDING-1 is gebaseerd op natuurlijke, organische verbindingen voor gezonde planten én een gezonde tuin. Deze bestanddelen voeden namelijk de belangrijke micro-organismen zoals bacteriën en schimmels die van nature voorkomen in de bodem van je moestuin. WILMA MOESTUINVOEDING-1 is Control Union gecertificeerd en daarmee een geschikt product voor het biologisch kweken en telen!

Geschikt voor: In het bijzonder is deze voeding erg goed voor bladgroentes zoals sla, basilicum, kool en spinazie. Maar ook voor elk ander groente- en fruitgewas is dit een uitstekende voeding.

Toepassing: Kan 1 tot 2 keer per week toegevoegd worden bij het watergeven. Het beste te mengen met (kraan)water op kamertemperatuur (21ï‚°C).

Dosering: 2 tot 4 ml in 1 liter voedingswater

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml, 1L

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilma's Tuin -
Wilma's Tuin

Wilma's Lawn & Garden

Laat je planten stralen!

Huisbergenweg 11
5249 JR Rosmalen
T: 0735236468
E: info@wilmastuin.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen