WILMA MOESTUINVOEDING-2

WILMA MOESTUINVOEDING-2

Voor een prachtige oogst die heerlijk smaakt

Je weet dat je een succesvolle moestuin hebt als je uiteindelijk mooie, gezonde groenten, fruit en kruiden kunt oogsten die ook nog eens fantastisch smaken. Dat is precies wat WILMA MOESTUINVOEDING-2 doet!

Het meest belangrijke ingrediënt van MOESTUINVOEDING-2 is Kalium, wat een essentieel element is voor een gezonde moestuin. Het zorgt ervoor dat de plant weerstand kan bieden tegen ziektes, beestjes en andere plagen. Het reguleert ook de waterretentie van binnenin de plant, waardoor deze stevig staat en minder vatbaar is voor invloeden van buitenaf. MOESTUINVOEDING-2 is gebaseerd op natuurlijke, organische verbindingen voor gezonde planten én een gezonden tuin. Het voedt namelijk ook de belangrijke micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels, die zich van nature al in de bodem bevinden. WILMA MOESTUINVOEDING-2 heeft het Control Union certificaat en is daarmee geschikt voor biologisch kweken en telen.

Geschikt voor: In het bijzonder is deze voeding erg goed voor bladgroentes zoals sla, basilicum, kool en spinazie. Maar ook voor elk ander groente- en fruitgewas is dit een uitstekende voeding.

Toepassing: Kan 1 tot 2 keer per week toegevoegd worden bij het watergeven. Het beste te mengen met (kraan)water op kamertemperatuur (21°C).

Dosering: 2 tot 4 ml in 1 liter voedingswater

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml, 1L

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilma's Tuin -
Wilma's Tuin

Wilma's Lawn & Garden

Laat je planten stralen!

Huisbergenweg 11
5249 JR Rosmalen
T: 0735236468
E: info@wilmastuin.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen