WILMA MOESTUINVOEDING-2

WILMA MOESTUINVOEDING-2
WILMA MOESTUINVOEDING-2
WILMA MOESTUINVOEDING-2
WILMA MOESTUINVOEDING-2

WILMA MOESTUINVOEDING-2

Voor een prachtige oogst die heerlijk smaakt

Je weet dat je een succesvolle moestuin hebt als je uiteindelijk mooie, gezonde groenten, fruit en kruiden kunt oogsten die ook nog eens fantastisch smaken. Dat is precies wat WILMA MOESTUINVOEDING-2 doet!

Het meest belangrijke ingrediënt van MOESTUINVOEDING-2 is Kalium, wat een essentieel element is voor een gezonde moestuin. Het zorgt ervoor dat de plant weerstand kan bieden tegen ziektes, beestjes en andere plagen. Het reguleert ook de waterretentie van binnenin de plant, waardoor deze stevig staat en minder vatbaar is voor invloeden van buitenaf. MOESTUINVOEDING-2 is gebaseerd op natuurlijke, organische verbindingen voor gezonde planten én een gezonden tuin. Het voedt namelijk ook de belangrijke micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels, die zich van nature al in de bodem bevinden. WILMA MOESTUINVOEDING-2 heeft het Control Union certificaat en is daarmee geschikt voor biologisch kweken en telen.

Geschikt voor: In het bijzonder is deze voeding erg goed voor bladgroentes zoals sla, basilicum, kool en spinazie. Maar ook voor elk ander groente- en fruitgewas is dit een uitstekende voeding.

Toepassing: Kan 1 tot 2 keer per week toegevoegd worden bij het watergeven. Het beste te mengen met (kraan)water op kamertemperatuur (21C).

Dosering: 2 tot 4 ml in 1 liter voedingswater

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml, 1L
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over WILMA MOESTUINVOEDING-2.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.