72V accumaaier | WOLF-Garten

72V accumaaier | WOLF-Garten
72V accumaaier | WOLF-Garten

De WOLF-Garten 72 V LI-ION A accumaaiers bieden alle vrijheid bij het maaien van het gras. Geen kabel, geen benzine, wel een prachtig groen gazon!

De WOLF-Garten 72 V LI-ION A accumaaiers zijn geschikt voor een gazon met een oppervlakte tot 250-350 m² per acculading, afhankelijk van maaibreedte. De maaihoogte-instelling is comfortabel en centraal, 6-voudig instelbaar van 25-75 mm. De Lithium-Ionen accutechnologie heeft een wisselaccusysteem. Tot 300 m² bereik per acculading, de wisselaccu LI-HI ENERGY 72V en oplader zijn inbegrepen.

Uitgevoerd met een grasopvangzak met vulindicator, die aangeeft wanneer de zak geleegd moet worden. De in hoogte verstelbare, inklapbare duwboom met beugelschakelaar zorgt ervoor dat de maaiers comfortabel te bedienen en compact op te bergen zijn.

De accu met Smart Index informeert de gebruiker wanneer de machine in gebruik is. Met het »3-in-1« CCM-systeem: maaien / vangen en mulchen, is de maaier met één draai aan de knop van functie te veranderen, zonder extra accessoires.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan!
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over 72V accumaaier | WOLF-Garten.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.