pinterest
Het aanleggen van een lounge gedeelte

Het aanleggen van een lounge gedeelte

Afbeelding

Wil je dit voorjaar al optimaal genieten van jouw prachtige tuin? En heb je nog wat ruimte over? Dan kan de aanleg van een lounge gedeelte zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Het aanleggen van een zitgedeelte hoeft niet veel tijd in beslag te nemen en is een investering waar je voor een lange tijd plezier van zult hebben. Door vooraf goed na te denken over een aantal praktische zaken, kun je een lounge gedeelte realiseren waar je zeker geen spijt van krijgt.

Materiaalkeuze van het terras

Allereerst is het van belang om te weten van welk materiaal het terras moet zijn waarop je het lounge gedeelte gaat plaatsen. Moet het terras bijvoorbeeld van hout gemaakt worden of wil je liever gebruik maken van tegels of grind? Bekijk altijd of het materiaal mooi te combineren is met de andere materialen in de tuin en overweeg van elk materiaal de voor- en nadelen. Een houten terras is bijvoorbeeld prachtig om te zien en oogt natuurlijk, maar is daarentegen minder duurzaam dan steen en kan soms aardig glad worden.

Kies de plek van het lounge gedeelte

Ook de plek van het lounge gedeelte is een keuze die je goed moet overwegen. Welk uitzicht wil je het liefste hebben vanaf jouw zitgedeelte? Wil je graag dichtbij het huis kunnen zitten of mag het lounge gedeelte ook verder van het huis geplaatst zijn? Daarnaast is ook de stand van de zon erg belangrijk tijdens het bepalen van de ideale plek. Wil je zomers graag in de zon kunnen zitten? Dan zou het natuurlijk erg zonde zijn als jouw loungeplek zich altijd in de schaduw bevindt.

Loungeset van tuinmeubelen.nl

Na het voltooien van de aanleg van het terras is het leukste natuurlijk het uitzoeken van een mooie loungeset. Op de webshop van Tuinmeubelen.nl zijn verschillende loungesets te vinden waar je heerlijk op kunt wegdromen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie hoek loungeset met stevige kussens of is het een optie om twee losse bankjes en een tafeltje te kiezen die vervolgens geheel naar eigen inzicht geplaatst kunnen worden. Na het plaatsen van jouw fraaie loungeset kun je nog meer gaan genieten van jouw prachtig tuin. Laat het voorjaar maar komen!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen