pinterest
Hoe verwerk je kleur in je interieur

Hoe verwerk je kleur in je interieur

Met 2018 in het vizier, worden de nieuwe kleurentrends ook duidelijk. Een mix van rijke, uitbundige, vrolijke en contrasterende kleuren domineren volgend jaar ons interieur. Althans wanneer je dat natuurlijk zelf wilt. Weet jij al wat Color Blocking is? Ik geef je een paar handige tips over hoe je dit subtiel of uitbundig kan uitvoeren.

Afbeelding

Color Blocking

Color Blocking betekent een mix van meerdere, knallende kleuren binnen een interieur. Dit kan voor velen best overweldigend zijn. Maar dat hoeft niet wanneer je leert doseren. Deze kleuren geven je een feestelijk en rijk gevoel, zolang je weet hoe je ze toepast.

Afbeelding 

Accessoires

Een terugkerende tip wanneer je wel iets wilt veranderen thuis, maar je nog niet zeker weet hoe en of je het leuk vindt. Door woonaccessoires in opvallende kleuren toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je wel mee doet aan de trend, maar jij hebt zelf de controle over hoe je ze wilt toepassen. Denk aan een mooi gedekte tafel met kleurige kandelaars en kaarsen, of felgekleurde kussens op de bank.

Afbeelding

Bloemen

Met bloemen kun je natuurlijk ook stylen. De trend van nu is Rebels stylen. Dit houdt in dat je allerlei soorten bloemen, in iedere kleur, door elkaar heen mag gebruiken. Niet in een standaard boeket, maar in verschillende hoogtes. Heel speels en zeker kleurrijk. Zo haal je tijdelijk kleur in huis en kan je hieraan op een stijlvolle manier aan wennen.

Afbeelding

Interieur

Wil je meer en mee gaan met de trend van 2018, dan kan je helemaal los. Er kan en mag veel. Denk aan bonte kleuren op de muur. Uitbundig gekleurde zitmeubels, krukjes, kasten vind je in iedere woonwinkel. Ik adviseer je wel te kiezen voor één ruimte en/of gedeelte van een ruimte.

Afbeelding

Wil je meer inspiratie opdoen over deze kleurtrend en interieur? Vraag dan vrijblijvend en gratis interieur inspiratiemagazines aan! Wist je trouwens dat wij ook een prachtige online woonwinkel hebben? In de UW-woonwinkel vind je de laatste trends op gebied van woonaccessoires.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Beeldmateriaal: Styling ID

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen