pinterest
Nieuwe sloten laten plaatsen op uw tuindeur

Nieuwe sloten laten plaatsen op uw tuindeur

Afbeelding

Inbrekers zijn in de afgelopen jaren steeds gewelddadiger geworden. Niet alleen gebruiken zij steeds meer geweld om de deur van uw woning open te breken, ook doen zij er alles aan om u ervan te weerhouden de hulp van de politie in te schakelen. Om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken, kan het verstandig zijn om de beveiliging van uw woning nog eens na te lopen.

Een slotenmaker uit Amersfoort wist ons te vertellen dat u hierbij verder moet kijken dan de sloten van ramen en deuren in huis alleen. Hoewel goede sloten op uw ramen en deuren in huis van groot belang zijn, is dit niet voldoende om inbrekers buiten te houden. In dit artikel vertellen we u meer over de extra stappen die u kunt zetten tegen een inbraak in huis.

Beveilig ook uw tuindeur tegen inbrekers

Een deur die veel mensen vergeten bij het beveiligen van hun woning is de tuin- of schuttingdeur. Toch is het ook bij deze deuren van groot belang dat u ze van goede sloten voorziet om inbrekers buiten te houden. Een tuindeur kunt u beveiligen met een zogenaamd penslot, wat een versimpelde vorm is van een cilinderslot is. Cilindersloten worden gebruikt voor het beveiligen van woningdeuren. Met een penslot biedt u een inbreker meer weerstand, als deze uw tuindeur probeert open te breken. Mocht een inbreker door uw tuindeur weten te komen, dan kan deze achter uw woning in alle rust zijn of haar slag slaan. Hier zal de inbreker niet worden opgemerkt door omwonenden of voorbijgangers.

Ook bij het gebruik van een losstaande garage of een klein tuinhuisje is het belangrijk om voor een goede beveiliging te zorgen. Zeker in een garage liggen vaak tal van waardevolle voorwerpen. Denk aan het elektrische gereedschap wat u hier bewaart! Het zou zonde zijn als dit gereedschap door slecht beveiligde deuren gestolen kan worden. Daarbij zal uw verzekeraar de inbraakschade in zo’n geval lang niet altijd volledig vergoeden.

Extra beveiligingscomponenten gebruiken

Naast goede sloten op uw ramen en deuren in en rondom uw woning, kunt u voor optionele beveiligingscomponenten kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beveiligingscamera die u aan de gevel van uw woning hangt. Met een beveiligingscamera is het mogelijk om op afstand in de gaten te houden of er geen inbrekers rond uw woning lopen. Andere beveiligingscomponenten die u zou kunnen gebruiken zijn magneetcontacten en een bewegingssensor.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen