pinterest
UW-keuken redactie bezoekt Dekker Trend Centre

UW-keuken redactie bezoekt Dekker Trend Centre

Vorige week donderdag waren wij uitgenodigd om de exclusieve persbijeenkomst in het Dekker Trend Centre bij te wonen. Het werd een middag vol keukeninspiratie en trends.

Afbeelding

Vijf Topmerken

Op het terrein van Dekker Zevenhuizen is een aparte showroom gecreëerd. Het gebouw dat vroeger dienstdeed als een wasstraat voor vrachtwagens, is hoog en stijlvol verbouwd. Hier presenteren vijf merken: Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Wave, Steel en Arpa samen hun laatste noviteiten.

Afbeelding

Uitgelicht

Aan de linkerzijde van de ruimte worden drie van de vijf merken apart uitgelicht. Steel, Wave en Pitt hebben ieder hun eigen podium waar zij hun producten mooi kunnen showen. Aan de rechterzijde zijn de merken samengevoegd in super de luxe keukmodellen. Die zijn ontworpen voor beursstands, zoals die op Küchenmeile en onder meer in het house4kitchen, te zien waren. Na iedere beurs wordt deze ruimte aangepast volgens de laatste trends.

Afbeelding

High End

Het inspiratiecentrum is met name bedoeld voor keukenontwerpers en interieurarchitecten die op de hoogte willen blijven van de laatste noviteiten. Daarnaast kunnen zij ook op afspraak hun klanten rondleiden voor inspiratie. Superfijn om je te kunnen verdiepen in de verschillende materialen voor werkbladen, maar ook om de high end apparatuur van dichtbij te beleven. De showroom nodigt echt uit om je te verdiepen in wereld van de luxe keuken.

Alsof het UW-magazine tot leven was gekomen

Na de eerste introductie kreeg ik even de ruimte om zelf rond te kijken. Het voelde alsof het UW-magazine tot leven was gekomen. De Steel fornuizen stonden stoer opgesteld. Steel is een Italiaans bedrijf dat in 1999 is opgericht. Auro Po (Eigenaar en CEO Steel Cucine) was vanwege dit event ook aanwezig. Trots vertelde hij dat zijn opa, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis voorafgaande aan het huidige Steel, afgebeeld staat op één van de showwanden. 

Afbeelding

Inspirerende Trend Forcast

Om de opening van het Dekker Trend Centre nog feestelijker te maken, werden wij verwend met een presentatie over de laatste interieurtrends. Monique van der Reijden, journalist en trendwatcher, informeerde ons aan de hand van een rijk geïllustreerde presentatie de laatste en toekomstige trends. Opgesplitst in vier toonaangevende trends: Raw Rituals, Reflections, New Classic en Grid, werden de daarbij behorende kenmerken opgesomd.

Hidden Kitchen

Eén van de trends die me opviel was die van de verborgen keuken, de grens tussen wonen en keuken wordt nog meer vervaagd, door de keuken in een wandkast te verwerken. Andere opvallende interieurtrends zijn: monumentale vormen (Romaanse bogen), Wabi-Sabi (Japanse minimalisme dat staat voor de schoonheid van het natuurlijke verouderingsproces), inspiratie vanuit de natuur (zoveel mogelijk contact met buiten door enorme panoramaramen).

Afbeelding

Toost op de toekomst

Na afloop werden we door Leo van der Velde (directeur Dekker Zevenhuizen) getrakteerd op een lekker glaasje. Hierop volgden nog een paar leuke gesprekken met diverse aanwezigen. En was het uiteindelijk tijd om op huis aan te gaan.

Belangrijk: het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen is (nog) niet open voor consumenten, maar kan door de keuken- en sanitairspecialist, architecten en projectontwikkelaars op afspraak worden bezocht. Voor een rondleiding of training, maar ook kunnen ze samen met hun klanten een bezoek brengen om ze te helpen bij de oriëntatie. Ben je op zoek naar producten uit dit artikel, neem dan contact op met een winkel in de buurt. Je vindt ze via de dealerlocator 

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen