pinterest
Waarom een zwembad laten aanleggen in de winter?

Waarom een zwembad laten aanleggen in de winter?

Bouwen in de winter, zwemmen in de zomer

In de praktijk zien we dat veel mensen kiezen voor de aanleg van een zwembad als de weersomstandigheden veranderen. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en het aantal zonne-uren neemt toe. Zwembadbouwers hebben het vooral in de lente erg druk. In de winter denken veel mensen aan andere dingen. Als u ervoor kiest om uw zwembad te laten aanleggen in de winter, bent u de drukte voor. Daarbij zien we regelmatig dat de vroege lente al erg mooie dagen heeft. Is het dan niet mooi als uw zwembad al helemaal gereed is? Er zijn echter nog veel meer voordelen van het plaatsen van een Starline Monoblock® zwembad in de wintermaanden.

Een zwembad aanleggen in de winter - de voordelen van een Monoblock® zwembad

Starline produceert Monoblock® zwembaden. Een Monoblock® zwembad wordt als één geheel geleverd en in de productiehal geheel op maat samengesteld. Tegen de tijd dat uw zwembad klaar is, hoeven onze dealers hem alleen nog maar te plaatsen. Dit is een proces dat snel en secuur kan gebeuren, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

Als u ervoor kiest om een Monoblock® zwembad te laten aanleggen in de winter, heeft u niet de nadelen die u wel bij een bouwkundig zwembad zou ondervinden.

Een zwembad bouwen in de winter - een vooruitzicht

In de winter, als u toch veel tijd binnenshuis doorbrengt, laat u uw zwembad bouwen. Met uw Starline dealer heeft u uw wensen afgestemd. Uw Monoblock® zwembad wordt geheel volgens uw specificaties gebouwd in onze fabriekshal. Tegen de tijd dat uw zwembad gereed is, zorgen onze dealers voor het afgraven van de grond en het plaatsen van uw zwembad.

Als de winter overgaat in de lente, richt u de omgeving van uw zwembad volgens uw wensen in. Zonnestoelen, een goed onderhouden gazon en misschien wel een mooi ingerichte loungehoek of gezellige buitenkeuken. Als het weer omslaat en iedereen zoekt een druk terrasje op of gaat en masse naar de Noordzeekust, neemt u een frisse duik in uw eigen zwembad. Door te kiezen om uw zwembad te laten aanleggen in de winter, profiteert u eerder en langer van uw persoonlijke zwemparadijs.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen