pinterest
Blue Solid uit TOLBERT

Blue Solid

De grootschalige webwinkel BlueSolid® verkoopt het huismerk, de Artel-lijn en nextfire-producten. Hiermee is BlueSolid het A-merk in pelletkachels, pelletketels en warmtepompen. 

Verwarmen en genieten begint dus met de pellethaarden van BlueSolid. Het erkende kachelmerk verkoopt de kachels in Nederland en België. Tienduizenden klanten rekenen op BlueSolid. Als online warenhuis voorziet BlueSolid klanten van alle benodigde informatie. Er zijn advies-vlogs, service-vlogs en downloads. Daarmee is de informatie vollediger dan bij een showroombezoek. Zo’n 97% van de klanten bestelt de kachel dan ook direct online. De overige 3% kan de kachels van hun online voorkeur bekijken en beluisteren in de showroom. Dit deel heeft zich ingelezen. 

In de showroom staan de topkachels opgesteld. U kunt zien en voelen hoe de kachels branden. De comfortabele warmte van de pellethaard bevalt iedereen. De beste warmte denkbaar.  

U kunt online een vrijblijvende offerte opvragen. Vervolgens geldt de offerte als afspraakbewijs voor de showroom. Bezoekmogelijkheden – voor klanten met een offerte – zijn er tussen 13.00 en 16.00 uur op dinsdag tot en met vrijdag. 

Blue Solid
Tolbertervaart 1-1
9356 VD TOLBERT

E: info@bluesolid.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 13:00 - 16:00
Woensdag: Geopend 13:00 - 16:00
Donderdag: Geopend 13:00 - 16:00
Vrijdag: Geopend 13:00 - 16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij verkopen de volgende merken:

banner

Fotos

Video(s)

banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen