pinterest
5 redenen om te kiezen voor 'screens' voor de ramen

5 redenen om te kiezen voor 'screens' voor de ramen

In Nederland wordt steeds vaker gekozen voor screens voor de ramen. Waarom wordt er gekozen voor de aanschaf van deze 'outside' raambekleding? We geven je vijf redenen waarom screens de ideale oplossing kunnen zijn voor jouw woning. 

#1 Je woning blijft aangenaam koel

Foto5 redenen om te kiezen voor 'screens' voor de ramen

Met screens blijft je woning gedurende de warme dagen koel! Wanneer je de screens laat zakken filteren deze de zonnestralen en warmte, waardoor de temperatuur in jouw huis minder snel oploopt. Dit zorgt uiteraard voor een comfortabele leefomgeving, maar daarnaast is het ook goed voor je portemonnee!

#2 Geen schitteringen van de zon

Screens zorgen ervoor dat schitteringen van de zon niet jouw woning binnendringen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld televisie aan het kijken bent. Wanneer je de screens laat zakken, zorgt het zonwerende zoek ervoor dat zonlicht en schitteringen van de zon worden gefilterd. 

#3 Privacy

Een ander voordeel van screens is dat deze meer privacy creëren. Mensen kunnen van buitenaf namelijk niet je woning inkijken, terwijl de screens jouw zicht naar buiten niet belemmeren. Vanaf binnen kun je gewoon naar buiten kijken!

#4 Op maat gemaakt

Foto5 redenen om te kiezen voor 'screens' voor de ramen

Screens worden door Verano speciaal voor jou op maat gemaakt. Er zijn screens voor elk soort raamtype. Daarnaast kies jij zelf de kleur die het best aansluit op jouw woning voor het mooiste resultaat.

#5 Fluisterstille motor

Screens van Verano® worden geleverd met een fluisterstille motor. Jij kiest zelf of je deze met of zonder afstandsbediening wilt bedienen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen