pinterest
5 x inspiratietips voor tuin en balkon

5 x inspiratietips voor tuin en balkon

Hemelvaart en Pinksteren staan voor de deur. Als het weer meezit, heb je twee heerlijke lange weekenden om de buitenboel zomerklaar te maken. IKEA inspireert met producten en slimme tips voor in de tuin en op het balkon. Ga lekker aan de slag, zodat je gelijk kunt genieten van de geuren en kleuren van de zomer. Alles voor de tuin en het balkon is nu verkrijgbaar in de IKEA winkels en online.

Zwevende planten

Foto5 x inspiratietips voor tuin en balkon

Het is de hit van het jaar: de zwevende tuin. Hang je sierpotten op aan de ANVÄNDBAR plantenhangers om je tuin naar een hoger niveau te tillen. De geknoopte hangers zijn geschikt voor potten en planten tot 5 kilo. Tip: Creëer meer dynamiek in je tuin door de sierpotten op verschillende hoogtes te hangen.

Natuurlijke uitstraling

 Foto5 x inspiratietips voor tuin en balkon

Foto5 x inspiratietips voor tuin en balkon

Voor de echte liefhebbers van het buitenleven heeft IKEA de ÄPPLARÖ serie. Stuk voor stuk prachtige donkerbruine meubels van duurzaam massief hout. Van loungeset tot tafel en buitenkeuken, geschikt voor zowel het terras als balkon. Tip: Behandel de houten meubels 1-2 keer per jaar met VÅRDA houtlazuur om de natuurlijke uitstraling te behouden.

Groen aan de muur

Foto5 x inspiratietips voor tuin en balkon

Zoek je nog inspiratie voor die ene muur op je balkon of terras? Met het BARSÖ klimplantrek kan je alle kanten op. In plaats van klimplanten kan je er ook plantenpotten aan hangen. De SOCKER sierpotten in de vorm van een emmer zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zeer geschikt om op te hangen. Tip: gebruik het rek om je tuingereedschap of andere spullen aan op te hangen.

Zitten en genieten

Foto5 x inspiratietips voor tuin en balkon
Klaar met tuinieren? Dan mag je lekker gaan zitten in de IKEA PS VÅGÖ en genieten van je werk. De iconischetuinstoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien heeft de kunststof stoel een opening in de zitting waardoor het regenwater kan weglopen. Tip: bespaar ruimte door je tuinstoelen op te stapelen als je ze niet gebruikt.

Kussens, kussens, kussens

Foto5 x inspiratietips voor tuin en balkon

Geef kleur aan je tuin of balkon met deze zomerse kussens. Wat dacht je van de lichtblauwe en lichtrode NÄSTÖN stoelkussens? Of gebruik het kleurige TULPANTRÄD kussen, of één van de speelse DOFTRANKA, gestippelde FLÖNG en groene GURLI kussenslopen om er een bonte bedoening van te maken. Tip: ga je picknicken in het park? Neem de vrolijke kussens mee voor een comfortable picknickplek.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen