Duurzame drijvers: licht in de vijver

Duurzame drijvers: licht in de vijver

In Azië worden drijvende lantaarns al eeuwenlang gebruikt om het kwade af te weren, geluk af te dwingen en boze geesten te verdrijven. Geïnspireerd door deze eeuwenoude traditie heeft Velda een prachtige sfeermaker voor de vijver gemaakt: de Floating Lantern.

Sfeerverhogend

Duurzame drijvers drijvend

Met een aantal Floating Lanterns bij elkaar creëer je simpel een heerlijke ambiance in of rond de vijver of waterpartij. De drijvende lantaarns zijn ideaal voor een tuinfeest met een onvergetelijke sfeer op het water. Maar ook wanneer je geen vijver hebt, misstaan deze lantaarns niet op de tuintafel of op een andere plek, zelfs in huis.

Duurzaam materiaal

Duurzame drijvers naast de vijver
De lantaarns in Azië zijn vaak gemaakt van papier en gaan niet lang mee. De Floating Lantern van Velda is daarom gemaakt van Paulownia-hout en glas. Deze houtsoort heeft een goed drijfvermogen en prachtige uitstraling. Het drijvende plateau heeft inkepingen voor een stralend detail, maar hierdoor loopt ook het water, dat eventueel op het plateau komt, makkelijk weg. Een lange levensduur is hierdoor gegarandeerd. Het glas van de lantaarn is gematteerd voor extra sfeer. In de lantaarn is ruimte voor een klein kaarsje of waxinelichtje. Zo blijven de zomerse nachten nog lang subtiel verlicht.

Zoek je meer sfeermakers voor je tuin? Check dan even hier.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief