Van zaadje naar weckpot is erg van deze tijd. We staan er gelukkig weer steeds meer bij stil hoe belangrijk het leven in de bodem is voor onze oogst. Als we goed voor de bodem zorgen, zorgen we ook goed voor onszelf. En dat brengt ons naar dit mooie boek!
In het boek Oogstkoken van Seasons vind je veel ideeën en tips om je elk seizoen te omringen met een heerlijke oogst uit de moestuin, verwerkt in lekkere recepten en op een originele manier gepresenteerd. Zelf je oogst verwerken, om te bewaren voor een volgend seizoen, om cadeau te geven of nog lekkerder te maken, geeft enorm veel voldoening.
Leer alles over de moestuin uit dit boek, want wat moet je bijvoorbeeld doen met een (te) overvloedige oogst en wat zijn conserveertechnieken? Tips & tricks voor het zaaien, oogsten en plukken voor elke groente- en fruitsoort.
Er staan ruim 150 recepten in om te koken uit eigen oogst en is een bundeling van wat er de afgelopen jaren door de redactie van Seasons en de Seasons makers (stylisten, fotografen, receptuur makers en koks) is bedacht en gemaakt. Voor iedereen die van eerlijk eten houdt, boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen.
Fontaine Uitgevers | ISBN 978 90 5956 837 2 | € 24,95
Bestel via onderstaande banner bij Bol.com
Meer weten over eten bereiden en keukenaccessoires? Kijk dan hier.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!