Slimme modulaire buitenkeuken oneQ

Slimme modulaire buitenkeuken oneQ

Buiten koken is niet meer weg te denken uit het moderne leven. Samen genieten van het buitenleven in de tuin of op het terras. Een mals stuk vlees op de barbecue, een mooi glas wijn erbij en het onthaasten kan beginnen. Maar de één wil barbecueën, de ander bakken, vis roken of slow-cooken. Met de oneQ buitenkeuken kan het nu allemaal en het modulaire systeem werkt net zo eenvoudig als hij eruit ziet.

Multifunctionele modules

De verschillende modules van de oneQ zijn heel simpel aan elkaar te klikken, waardoor er voor elke buitenruimte een passende oneQ is. Een grote tuin, royaal dakterras of juist een knus balkon; de oneQ betekent écht koken op maat. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en voorkeur van de gebruiker, kunnen er verschillende modules, functie-units en accessoires met elkaar gecombineerd worden; barbecueën, bakken op een teppanyaki-plaat, grillen, snijden, koelen, wassen in de wasbak met kraan; zoveel smaken, zoveel modules, inbouwunits en accessoires. Altijd ready-to-cook, flexibel te combineren en (later) simpel uit te breiden. Koken op gas of op houtskool. Klik, klaar en koken maar!

Modulaire buitenkeuken met verschillende accessoires - oneQ

Doordacht ontwerp met handige accessoires

De oneQ is  een smakelijk voorbeeld van Dutch Design: geen rare fratsen, geen overbodige poespas, maar een doordacht ontwerp waarbij functionaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan met flexibiliteit, hoogwaardige materialen en strakke vormen. De modules zijn met een eenvoudig haak-en-oogsysteem in elkaar te klikken en worden multifunctioneel door de bijbehorende accessoires, zoals de wijnkoeler, een teppanyaki bakplaat, een bamboe snijblok, een deksel om langzaam te garen, windscherm, warmhoudrek en kebabspiesen.  Zo maakt de oneQ buiten koken écht verrassend veelzijdig. Meer informatie

Klik hier voor meer buitenkeukens

Buitenkeuken met verschillende modules en accessoires- oneQ

Modulaire buitenkeuken OneQ 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief