pinterest
Alles over zonneschermen

Alles over zonneschermen

De zomer is begonnen en de zon schijnt: tijd om optimaal te profiteren van het buitenleven! Daarom is het de uitgelezen periode om alle opties van zonneschermen voor je op een rij te zetten. Zo kan je straks ultiem genieten van alle voordelen van zonnescherm.

Zonnescherm met sensoren

Zonneschermen zijn ontworpen om het leven aangenamer en gemakkelijker te maken, de aanvullende opties dragen hier aan bij. De meeste zonneschermen zijn standaard voorzien van een motor, bedienbaar met een schakelaar of een afstandsbediening. Indien gekozen wordt voor een op afstand bedienbare motor kan het zonnescherm vanuit het gehele huis bediend worden.

FotoAlles over zonneschermen

Een ander groot voordeel is het gemakkelijk instellen van sensoren die verbonden worden met het zonnescherm: een wind- en regensensor kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een zonnescherm op afstand te bedienen indien de bewoner van de woning niet thuis is. Schade aan het zonnescherm door hevige wind en regen kan hierdoor voorkomen worden.

Verlichting

FotoAlles over zonneschermen

Een zonnescherm is een echte aanwinst voor je terras. Naast beschutting en bescherming tegen schadelijke UV-straling, wordt een zonnescherm steeds vaker toegepast als een overkapping. Warmte blijft onder het zonnescherm bewaard waardoor een zonnescherm zomeravonden verlengd. Dit warme gevoel kan versterkt worden door verlichting onder of in de armen van het zonnescherm te verwerken.

Kleuren

FotoAlles over zonneschermen

Zonneschermen zijn niet meer alleen beschikbaar met een frame in technisch zilver, deze dagen liggen ver achter ons. De huidige tijd vraagt om een uitgebreid assortiment aan trendy kleuren. Doordat zonneschermen steeds vaker worden toegepast als verlenging van het woongedeelte, maakt het zonnescherm tegenwoordig ook deel uit van het design van een woning. De zonneschermen van Verano® zijn daarom, tegen een geringe meerprijs, beschikbaar in alle RAL-kleuren. De kleurafwerkingen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat een zonnescherm echt bij je past.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen