pinterest
Bamboe terrasplanken: X-treem duurzaam

Bamboe terrasplanken: X-treem duurzaam

Een MOSO® Bamboo X-treme® terras is gemaakt om een leven lang mee te gaan. Het natuurlijke, snel groeiende alternatief voor hardhout verrijkt jouw tuin, balkon of dakterras en net als bij hardhout, kan je het uiterlijk van de terrasplanken bepalen met de afwerking van jouw keuze. Een mooie en duurzame keuze! Lees in dit artikel meer over bamboe voor buiten.

FotoBamboe terrasplanken: X-treem duurzaam

Met MOSO bamboe maak je een prachtige basis voor je terras van snel groeiend bamboe. Een duurzaam en ecologisch alternatief voor steeds schaarser wordend tropisch hardhout en met de looks & feel van een natuurlijk materiaal. Naast de mooie bamboe terrasplanken zijn er ook Bamboo X-treme® geveldelen, schuttingplanken en meubelbalken, waarmee allerlei producten op maat worden gemaakt, zoals trappen, meubels en zelfs zonwering. 

FotoBamboe terrasplanken: X-treem duurzaam

MOSO® Bamboo X-treme® is zeer stabiel, waardoor de planken met MOSO® Clips kunnen worden geïnstalleerd en er zelfs speciale patronen kunnen worden gemaakt. En er is nog een groot voordeel: het maakt een mes- en groefverbinding aan de kopse kanten mogelijk, waardoor de planken onbeperkt in de lengte aan elkaar kunnen worden gelegd zonder tussenruimte. Met MOSO® Clips zijn er geen schroefkoppen zichtbaar op de planken, wat bijdraagt aan het mooie uiterlijk.

FotoBamboe terrasplanken: X-treem duurzaam

De terrasplanken zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en diktes, afhankelijk van de keuze van afwerking kan je jouw eigen stijl bepalen. Er zijn verschillende oppervlakken: glad, geribbeld, curved, grof geschuurd. Je kiest de plank die het beste past bij jouw situatie! 

MOSO Bamboe

Moso bamboe is een van de snelst groeiende planten op aarde. De bamboestammen groeien vanuit een ondergronds wortelsysteem en na 4-5 jaar kan een stam worden geoogst, terwijl de rest blijft groeien. Dit betekent dat de bamboe kan worden gebruikt zonder het bos te vernietigen. Na het samenpersen van de thermisch behandelde bamboe strips is het materiaal sterker en harder dan bijna ieder ander hardhout. Daarom noemen ze het: MOSO® Bamboo X-treme®. 

Meer weten? Vraag informatie aan of download hier de brochure. Bekijk op de website van MOSO welke mogelijkheden er zijn

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen