Bereid je voor op de lente!

Nu de voorjaarsbollen buiten de kop beginnen op te steken en de eerste zonnestralen van 2019 zich laten zien, kijken we allemaal uit naar de lente. Dit is dan ook de perfecte periode om je voor te bereiden op het komende zomerseizoen!

Plannen maken voor de tuin

Wanneer je denkt aan de lente, denk je automatisch ook aan heerlijk buiten leven. Jouw tuin of terras kan dan ook weer gezellig gemaakt worden. Mooie bloemen en planten, tuinmeubels en de barbecue horen daar uiteraard bij, maar vergeet een fijne plek in de schaduw niet! Tegenwoordig is het toch wel een must om in de tuin zonwering te hebben om even af te koelen én goed beschermd te zijn tegen de schadelijke UV-straling. Met een schaduwdoek of harmonicadoek creëer je zo’n plek. De ideale manier dus om de zomer koel, goed beschermd en in stijl door te brengen!

Schaduwdoeken op maat voor de tuin. ZonZ schaduwdoek #tuin #tuininspiratie #zonz #schaduwdoek #schaduw #zon

Schaduwdoek met korting

Van een kwalitatief goed schaduwdoek kun je jaren genieten. Nu kun je jouw schaduwdoek of harmonicadoek ook nog eens met korting bestellen. Met de actiecode Winter18 krijg je tot 1 februari 15% korting op het hele assortiment van ZONZ sunsails. De korting geldt zowel op standaardproducten als op maatwerk. Dus of je nu op zoek bent naar een schaduwdoek, harmonicadoek of een volledige pergola, dit is hét moment om het te bestellen! Bekijk de mogelijkheden op de ZonZ website en sla je slag. Dan ben jij helemaal klaar voor de eerste warme zonnestralen van 2019!

Overkappingin de tuin met harmonicadoek van ZonZ #overkapping #tuin #tuininspiratie #harmonicadoek #zonz

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen