Beschermd genieten van de zon met goede zonwering rondom het huis

Beschermd genieten van de zon met goede zonwering rondom het huis

Zonlicht is gezond voor ons. dat is wetenschappelijk bewezen. Een tekort aan zonlicht heeft effect op ons humeur en onze gezondheid, maar een overvloed aan zonlicht en UV-straling kan weer schadelijk zijn. De oplossing is eenvoudig: zorg voor goede zonwering, in- en rondom het huis.

Natuurlijke lichtinval

Overdekt terras met lamellendak en zonneschermen - ritzscreens - via Verano
De zon en natuurlijk zonlicht hebben verschillende voordelen: een goed humeur, de regeling van een goed bioritme, het is goed voor de botten en het verbetert de concentratie en de creativiteit. Hele dagen in de zon liggen is niet nodig om een dagelijkse portie zonnestralen te vangen. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het regelen van de lichtinval? Terrasoverkappingen, zonneschermen, lamellendaken en ritzscreens® laten je genieten van de juiste hoeveelheid zon en een natuurlijke lichtinval.

Optimale bescherming

Terras met zonnescherm van Verano
De zon heeft veel voordelen, maar een felle, krachtige zon en UV stralen kunnen bij een te hoge dosis schadelijk zijn voor onze gezondheid. Er zijn verschillende zonwering oplossingen waarmee je de schaduw perfect kunt doseren, waardoor je beschermd kunt genieten van warme zomerdagen.

Dat wordt genieten van een vakantie in- en rondom je eigen huis, uiteraard in combinatie met de juiste zonnebrandcrème. Wij hebben er zin in!


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief