pinterest
Beschutting & comfort voor tuin en terras

Beschutting & comfort voor tuin en terras

De maand mei brengt niet alleen mooi weer, maar voor velen ook vakantiegeld! Wat ga jij dit jaar met je vakantiegeld doen? Besteed je het aan een welverdiende vakantie of kies je er liever voor om het te investeren in het comfort van je tuin of terras. Wij geven je graag extra zonnige inspiratie!

Beschutting en bescherming

FotoBeschutting & comfort voor tuin en terras

Een zonnescherm zorgt voor beschutting op het terras maar biedt daarnaast ook een optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV stralen. In huis blijft het ook aangenaam koel waardoor je energie kunt besparen. Kortom: alleen maar voordelen! Ben je benieuwd of een zonnescherm past in je persoonlijke situatie? Laat je dan inspireren door de vele mogelijkheden!

Het comfort van binnen

FotoBeschutting & comfort voor tuin en terras

Een terrasoverkapping is een verrijking van je woning en haalt het comfort van binnen naar buiten. Zo kan je extra lang genieten van het buitenseizoen. De vele uitbreidingsopties maken het mogelijk de overkapping volledig af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren. Kies voor luxe verlichting of extra zonwering door middel van windvaste screens.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen