pinterest
Het hele jaar buiten douchen met JEE-O buitendouches

Het hele jaar buiten douchen met JEE-O buitendouches

Op warme dagen een verkoelende douche nemen in de tuin of op je terras is heerlijk en verfrissend. 365 dagen per jaar buiten douchen is nog leuker en het kan met de JEE-O buitendouches. De JEE-O douches hebben een robuust en krachtig design: rechte lijnen, strakke vormen, exclusief en stijlvol. Met de nieuwste innovatie kan je het hele jaar van deze buitendouche genieten! 

JEE-O buitendouches 365-optie

FotoHet hele jaar buiten douchen met JEE-O buitendouches

JEE-O Original douche met 365-optie

JEE-O heeft een nieuwe optie ontwikkelt die de RVS buitendouches bestendig maakt tegen vorst. Dit is een bijzondere mogelijkheid in de buitendouche wereld, zowel in Nederland als op internationaal terrein. JEE-O heeft een lint ontwikkeld voor binnen in de buitendouche die de buitendouches geschikt maakt om 365 dagen buiten te laten staan. Wanneer je besluit deze optie in je buitendouche op te nemen, geeft JEE-O de garantie dat je RVS buitendouche het gehele jaar door vorstvrij en weerbestendig is. Bekijk hieronder voorbeelden van de JEE-O buitendouches.

JEE-O fatline buitendouche

FotoHet hele jaar buiten douchen met JEE-O buitendouches

JEE-O Fatline 01 met 365-optie

De JEE-O fatline regendouche is een bouwkundig vrijstaande rvs design buitendouche. De fatline heeft een grote platte, ronde douchekop die staat op een ronde, robuuste poot. Deze buitendouche heeft in het midden een rvs ring, die als kraan dient. Door deze rvs ring omhoog of omlaag te doen, kan je de douche aan- of uitzetten en door de ring naar links of rechts te draaien wordt het water koud of warm. De buitendouche is hierdoor makkelijk in gebruik en bijna onderhoudsvrij >> Lees meer

JEE-O original buitendouche

FotoHet hele jaar buiten douchen met JEE-O buitendouches

JEE-O Original met 365 optie

De JEE-O original is een vrijstaande roestvast stalen douche, die zowel in de badkamer als buiten in de tuin, bij het zwembad, de sauna of de hottub geplaatst kan worden. De JEE-O original past door de minimalistische vormgeving heel goed bij de huidige tuintrends. De rvs douche heeft een mengkraan en met de ring kan je eenvoudig de watertoevoer en de watertemperatuur regelen. Deze douche is ook prachtig voor de badkamer!


Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen