pinterest
Het BBQ seizoen kan beginnen met de Primo BBQ!

Het BBQ seizoen kan beginnen met de Primo BBQ!

Het is weer tijd om buiten te leven en te genieten! Met de keramische Primo BBQ is het geweldig buiten koken en daarna buitengewoon smakelijk eten, want deze BBQ bereidt werkelijk heerlijke gerechten in de buitenlucht.

De lekkerste gerechten

De keramische Primo BBQ is ovaal (de enige barbecue in deze vorm) en heeft altijd een constante temperatuur, waardoor je de lekkerste gerechten op de BBQ kunt maken. Door de unieke temperatuur beheersing, blijven het vocht en de sappen behouden en smaken het vlees, de groente en alle andere gerechten heerlijker dan je normaal gewend bent. De ovale vorm van Primo geeft ook de gelegenheid om gemakkelijk 2 kookzones in te richten, waardoor een gedeelte gebruikt kan worden om het gerecht te laten “rusten”.

FotoHet BBQ seizoen kan beginnen met de Primo BBQ!

BBQ tafels & accessoires

Primo heeft verschillende tafels van hout en RVS om de BBQ in te plaatsen. Buiten het programma van diverse tafels van Primo, zijn er ook mogelijkheden om de BBQ in een maatwerktafel te monteren. Daarnaast zijn er handige accessoires zoals zijtafels om de kookbenodigdheden op te leggen, een gietijzeren verdeelplaat, bakplaten, verhoogde roosters, druiprekken, een pizzasteen en meer.

FotoHet BBQ seizoen kan beginnen met de Primo BBQ!

Bekijk hieronder een filmpje van het Primo Pizza Marguerita recept. Smakelijk eten alvast!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen