pinterest
Buurjongens groenschutting

Buurjongens groenschutting

Wilt u de tuin omheinen, maar toch contact hebben met de buren? De originele tuinschermen van de Buurjongens zorgen ervoor dat tuinen en buren weer met elkaar verbonden worden. Plantenvakken die door de buren samen kunnen worden gebruikt, een voedertafel midden in de schutting en een vogelhuisje waar vogels vanaf beide tuinen in kunnen. Door de tweezijdige benadering van de groenschutting worden beide buren betrokken bij een groene en natuurlijke tuin.

FotoBuurjongens groenschutting    FotoBuurjongens groenschutting

Groenschutting

De Groenschutting kan helemaal naar eigen wens ingevuld worden waardoor de tuin een persoonlijke, aangename en levendige plek wordt. De wanddelen zijn gemaakt van thermisch behandeld hout en matten van wilgentenen. Het zijn duurzame, milieuvriendelijke materialen die niet onderhouden hoeven te worden. De Groenschutting biedt direct rust en privacy. Tegelijkertijd zorgt het door de variatie aan invullingen voor gezelligheid en natuur. De schutting is daarmee eenvoudig op de rest van het tuinbeeld aan te passen. Het is een afscheiding die verrast en van je tuin een levendig schouwspel maakt. Op Buurjongens.eu kun je ideeën opdoen over hoe de schutting kan worden samengesteld

 FotoBuurjongens groenschutting    FotoBuurjongens groenschutting

Verkrijgbaarheid

De Groenschutting is te verkrijgen via buurjongens.eu, via hoveniers en stadstuinwinkels. De productie gebeurt in samenwerking met een sociale werkplaats. Hierdoor is het eenvoudig mogelijk om maatwerk te leveren. Buurjongens Nico Langeveld, Maarten Mulder en Max de Kok zetten zich in voor meer natuur in de straat en tuin. Zij ontwerpen en ontwikkelen producten om de leefomgeving te verbeteren.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen