pinterest
Heerlijk genieten, in een warme Cerdic tobbe

Heerlijk genieten, in een warme Cerdic tobbe

Koud douchen, dippen in de sloot en ijsbaden zijn helemaal hot en happening. Maar wat als je dat helemaal niet wil? En gewoon wil relaxen in een warm bad, buiten in je eigen tuin. Dat kan met de Cerdic Tobbe. Doordat ze snel opwarmen, kun je in een mum van tijd buiten volledig ontspannen in het warme water. 

Warm bad in Canadees of Siberisch hout

FotoHeerlijk genieten, in een warme Cerdic tobbe

Zowel de Cerdic tobbe als de Cerdic Tobbe Deluxe worden gemaakt van hoogwaardig Canadees red cedar hout. Deze houtsoort is onderhoudsvrij en wordt in de loop van de tijd grijs. De Taigatub, het woord zegthet eigenlijk al, is gemaakt van Siberisch larikshout. De beide tobbes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, van 150cm, 180cm en 210cm doorsnede. Het zijn liuxe constructies met zitbankjes op verschillende hoogtes, waardoor je hoog en laag in het water plaats kunt nemen.

Geweldig in de zomer én winter

FotoHeerlijk genieten, in een warme Cerdic tobbe

De Cerdic tobbes hebben een relatief korte opwarmtijd. Afhankelijk van de waterdruk bedraagt de tijd om het bad te vullen zo'n een tot anderhalf uur. Diezelfde tijd neemt het bad ook om op te warmen. En dan is het tijd om lekker te genieten van je bad, in de buitenlucht. Of het nu zomer of winter is. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen