pinterest
Dobberen op de Chillisy: het waterdichte loungekussen

Dobberen op de Chillisy: het waterdichte loungekussen

De Chillisy is het waterdichte loungekussen waarmee je heerlijk kunt dobberen in het zwembad. Deze hype uit zwitserland is nu ook te koop in Nederland bij de grotere zwembadspecialist.

FotoDobberen op de Chillisy: het waterdichte loungekussen

De Chillisy: een groot succes

De Chillisy wordt geproduceerd in Zwitserland en is daar een groot succes. Reden genoeg voor Cleopatra om hem in Nederland te introduceren. Marcel Mol, commercieel directeur van Cleopatra: “De Chillisy past perfect in deze wereld waarin het buitenleven en comfort steeds belangrijker worden. Voor ‘op het droge’ is er keuze genoeg als het gaat om comfortabel loungen, in het water is daar nog maar een zeer gering aanbod voor”, aldus Marcel. “Bovendien ademt de stof van de Chillisy en zorgen de omvang en het materiaal voor stabiliteit op het water en dus optimaal dobbercomfort”.

FotoDobberen op de Chillisy: het waterdichte loungekussen

Kleuren en afmetingen

De Chillisy is verkrijgbaar in twee afmetingen, te weten 100 cm x 130 cm en 100 cm x 190 cm, en is beschikbaar in de kleuren lime, aqua, geel (sun) en roze. De Chillisy is OEKO-TEC Standard 100 gecertificeerd en dus van hoogwaardige kwaliteit; het loungekussen is resistent tegen Uv-straling, zout en chloor. Bovendien is de stof huidvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken”.

FotoDobberen op de Chillisy: het waterdichte loungekussen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen