pinterest
Comfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping

Comfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kan je in de zomer én in de winter comfortabel genieten van buiten. Een verrijking voor ieders woning en tuin! Een mooie reden om één van de meest gekozen terrasoverkapping uit het assortiment van Verano in de spotlights te zetten

FotoComfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping

Woning en tuin verbonden

De tuin staat vaak los van de woning. Met een terrasoverkapping verbind je deze twee elementen met elkaar en creëer je een prachtige tuinkamer. Door verlichting te integreren in de terrasoverkapping maak je een sfeervolle plek waar jij in de avond graag jouw familieleden en vrienden uitnodigt. Een mooie haard maakt je buitenkamer compleet.

Mooie uitstraling

FotoComfortabel & beschut in de tuin met een terrasoverkapping

Daarnaast is de Garda terrasoverkapping een toegevoegde waarde voor de uitstraling van je woning en tuin. De stijlvolle uitstraling is namelijk wat de Garda uniek maakt van de andere terrasoverkappingen. 

Winterpret

Ook in de winter is het heerlijk vertoeven in je mooie tuinkamer. Wat is er nu fijner dan van mooie winterse plaatjes te genieten terwijl je zelf comfortabel en beschut zit. Onder de Garda terrasoverkapping zit je namelijk altijd droog. Door glaswanden en/of Ritzscreens toe te voegen aan je terrasoverkapping zit je ook uit de koude gure wind! Heerlijk toch?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen