Compact gereedschap speciaal voor stadstuinen

Speciaal voor stadstuinen, balkons, terrassen, patio's en kleine tuinen presenteert GARDENA een multifunctionele balkonbox met tuingereedschap en handige slangen om water te geven. Na gebruik zijn ze compact op te bergen.

Alles-in-1

Gardena compacte tuinset

De multifunctionele balkonbox bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik.  Alle gereedschappen hebben een ergonomisch handvat met softgrip elementen en liggen optimaal in de hand. Het schepje en de krabber (voor omwoelen van potgrond) zijn smal en compact; ideaal voor gebruik in potten en bloembakken.

De snoeischaar is door zijn smalle kop ideaal voor het secure knipwerk. Met de stoffer met zachte borstelharen zorg je dat het balkon of terras er netjes bij ligt. Het deksel (opveegblik) is voorzien van een zachte rubberen lip. Je veegt echt al het vuil op en er blijft geen rommel achter. De balkonbox kun je eenvoudig aan een muur bevestigen.

Watergeven

Gardena compacte tuinset

Voor het watergeven in stadstuinen presenteert GARDENA een automatisch terugverende spiraalslang! Dankzij het lekvrije kliksysteem bevestig je de slang eenvoudig aan de kraan en… klaar voor gebruik. Tijdens het sproeien rekt de slang zich uit tot 7,5 meter lengte. Klaar met watergeven? De slang veert automatisch terug naar zijn compacte beginvorm en je hangt ‘m vervolgens op aan de speciale houder onder de kraan.

Ook nieuw: de GARDENA City Gardening Slangenbox. Het is een mobiele box met een tuinslang van 10 meter die je via een handgreep snel uit- en oprolt. Zowel de draag- als handgreep zijn inklapbaar. De slangenbox is voorzien van een aansluitslang van 1,5 meter.

Lees hier alles over uw tuin.

BROCHURE AANVRAGEN

Zeno Products -
Zeno Products

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen