pinterest
De voordelen & mogelijkheden van een zonnescherm

De voordelen & mogelijkheden van een zonnescherm

Zonneschermen hebben enorm veel te bieden tijdens de warme lente- en zomermaanden. UW Tuin zet de mogelijkheden en voordelen van het zonnescherm graag voor je op een rij.

Verschillende modellen zonneschermen

Uiteraard zijn er verschillende modellen. Een standaard zonnescherm is een eenvoudig zonnescherm. Wanneer het scherm opgerold is, is de stof aan de boven- en onderzijde zichtbaar. Een semi-cassette zonnescherm is uitgebreider, de stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het cassette zonnescherm is het meest uitgebreide zonnescherm, de stof is volledig beschermd in de cassette.

Aangename temperaturen

FotoDe voordelen & mogelijkheden van een zonnescherm
Een zonnescherm zorgt voor een aangename binnentemperatuur, doordat het zonlicht en de daarbij horende warmte buiten worden gehouden. Het huis blijft hierdoor heerlijk koel tijdens warme zomerdagen. Het gebruik van een zonnescherm kan een aanzienlijk temperatuurverschil opleveren. Natuurlijk profiteer je ook buiten van aangename temperaturen, een zonnescherm biedt namelijk beschutting op uw terras en bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen.

Energiebesparing

De beschermende werking van een zonnescherm zie je ook op de energierekening. Een airco is overbodig doordat het zonnescherm de warmte optimaal tegenhoudt. De energiekosten van verkoeling zijn dus niet langer nodig. Er zijn overigens verschillende zonwering oplossingen die je ook in de winter energie laten besparen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rolluiken. Zo kan je ook in de winter profiteren van een lage energierekening!

Lange levensduur

FotoDe voordelen & mogelijkheden van een zonnescherm

Zonneschermen zijn duurder dan een tijdelijke zonwering oplossing zoals een parasol, maar van een zonnescherm geniet je dan ook vele jaren.  Een zonnescherm is een duurzame investering dankzij de sterke constructie en het zonwerende doek van hoge kwaliteit. De collectie van Verano® bestaat uit verschillende modellen zonneschermen. Zo is er een passende oplossing voor iedere situatie en voor ieder budget. Bent je nieuwsgierig of een zonnescherm jouw leefcomfort kan vergroten? Vraag hieronder vrijblijvend een brochure aan.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen