pinterest
De sfeer van een kampvuur in elke tuin

De sfeer van een kampvuur in elke tuin

Happy Cocooning brengt de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Nederland met de Cocoon Tables. De tuinhaarden maken gebruik van een gasbrander, waardoor je wel een heerlijk vuurtje hebt, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Kiezen tussen een lounge- of eettafel hoeft niet meer. Door handig in te spelen op de trends heeft Happy Cocooning hiervoor dit seizoen de perfecte tussenoplossing. Of je nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy Cocooning past altijd bij jouw smaak, op het juiste niveau.

Nieuwe tuinhaarden Cone en Bowl

FotoDe sfeer van een kampvuur in elke tuin

Nieuw dit seizoen zijn de Cone en Bowl vuurtafels. Door de aangename ronde vormen hebben deze vuurtafels zonder aan te staan al een warme uitstraling. Zodra je de Cone of Bowl laat vlammen, wordt deze bijzondere tafel snel de place to be voor al jouw vrienden en familie.

FotoDe sfeer van een kampvuur in elke tuin

Met de sidetables en grillplaat maak je van jouw Cone of Bowl in een handomdraai een gezellige barbecue voor het hele gezin. Zorg dus dat je altijd een goedgevulde koelkast hebt, want Happy Cocooning brengt mensen samen.

Lounge and Dining

FotoDe sfeer van een kampvuur in elke tuin

Dineren vanuit een loungeset of loungen in een eettafelstoel; hoe je het wilt noemen, kiezen hoeft niet meer. Een loungeset met een hoge tafel is geen gezicht, vandaar dat er nu een tussenmaat is. Zo kan je lekker blijven zitten en toch genieten van een lange zomeravond door de Lounge and Dining vuurtafels van Happy Cocooning. Ze zijn opgebouwd uit duurzaam composiet.

FotoDe sfeer van een kampvuur in elke tuin

Er is een rechthoekig en vierkant model Lounge and Dining in de kleuren antraciet en zwart. Ook zijn deze modellen gemakkelijk uit te breiden met accessoires en zo naar wens aan te passen. Met de bijpassende beschermhoes kunnen deze tafels het hele jaar buiten blijven staan. Ook in Teak en “Nice and Nasty” verkrijgbaar.

Veilig vuur

FotoDe sfeer van een kampvuur in elke tuin

Alle Happy Cocooning modellen worden geleverd met ‘hout’blokken en lavastenen. Uniek aan deze vuurtafels is dat ze handwarm blijven. Al geniet je een hele avond van het vuur, de tafel wordt nooit gloeiend heet. Je kan er dus rustig een glas wijn of lekkere hapjes op laten staan. Aansteken gaat net zo makkelijk als bij het gasfornuis, gas opendraaien en de knop indrukken. De vlammen kunnen daarna op de gewenste hoogte worden afgesteld. De verbranding is schoon en je hebt geen last van vonken of rook. Ook hoef je niet de hele avond met houtblokken te slepen en kan je lekker bij je gasten blijven zitten. Alle vuurtafels kunnen na een kleine aanpassing worden aangesloten op het aardgasnet.

FotoDe sfeer van een kampvuur in elke tuin

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen