pinterest
Duurzaam, een regenton in de tuin

Duurzaam, een regenton in de tuin

In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw had iedereen een regenton in de tuin. Daarna raakte hij uit de gratie. Capi brengt de regenton weer terug, aangepast aan de moderne tijd. De lichtgewicht ton heeft een inhoud van 130 liter. Zo kun je je planten zacht regenwater geven in plaats van het kalkrijke leidingwater. Een handig detail, de regenton is voorzien van een metalen kraan met tuinslangaansluiting.

DroogteperiodesFotoDuurzaam, een regenton in de tuin

Door de veranderingen in het klimaat, hebben we te maken met langere periodes van droogte. Water opvangen wanneer het regent, is daarom heel duurzaam en verantwoord. Zeker als we een groene tuin willen. En daar komt nog bij dat regenwater gratis is. Dus de kosten van de ton verdien je zo weer terug. Ook je ramen en auto kun je ermee wassen door eenvoudig de tuinslang aan te sluiten op het kraantje.

Biodiversiteit in de tuin

FotoDuurzaam, een regenton in de tuin

Gemiddeld verbruiken we 120 tot 150 liter drinkwater per persoon per dag. Dat is voor allerlei zaken waar lang niet altijd schoon drinkwater voor nodig is. Met de Capi regenton kan je deze hoeveelheid aardig terugdringen. De functionele ton is onmisbaar voor iedereen die een groene tuin met gezonde planten wil, rijk aan biodiversiteit.

Levenslange garantie

FotoDuurzaam, een regenton in de tuinDe regentonnen van Capi zijn 100% recyclebaar en voorzien van een Rib-structuur in diverse kleuren. Inclusief plantenbak bovenop. Ze zijn stevig en weerbestendig, daarom geeft Capi je een levenslange garantie. De regentonnen zijn verkrijgbaar in een 130L en 250L versie. Komend seizoen lanceert Capi ook een 400L versie.

Meer weten over watermanagement in de tuin? Lees: Aantrekkelijke oplossingen voor watermanagement in de tuin

Bron: capi-europe.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen