pinterest
Duurzaam tuinscherm van robuust vlechtwerk

Duurzaam tuinscherm van robuust vlechtwerk

Bent u op zoek naar een tuinscherm of schutting met de uitstraling van vlechtwerk wilgenteen of riet om een leven lang mee te gaan? Vlechtwerk tuinschermen hebben een karakteristieke, warme en natuurlijke uitstraling alleen moeten ze regelmatig vervangen worden. Maar nu is er Kubu: een innovatief kunststof fibermateriaal, ontwikkeld door Made by VBL, dat wél een tuinleven lang mee gaat.

Het materiaal heeft de natuurlijke uitstraling van wilgenteen, maar is met een dikte van 18 mm aanzienlijk steviger en robuuster. Dit maakt de tuinschermen en –poorten van Made by VBL ánders: afscheidingen om je mee te onderscheiden.

 FotoDuurzaam tuinscherm van robuust vlechtwerk    FotoDuurzaam tuinscherm van robuust vlechtwerk


Vlechtwerk van Kubu: hoogwaardig kunststof fiber

Wilgenteen is een natuurlijk materiaal, lang en soepel, en daarmee bij uitstek geschikt om mee te vlechten. In Indonesië worden er van oudsher manden van gemaakt, maar ook tuinschermen en –meubelen. Het fiber vlechtwerk benadert de natuurlijke uitstraling tot in detail. Maar meest opvallende kenmerk is de dikte van het materiaal: 18 mm is aanzienlijk dikker dan andere vlechtwerk schermen. Dit geeft de panelen van Made by VBL een originele, robuuste uitstraling; stoer en stevig.

Tuinschermen en poorten

In de collectie van Made by VBL zitten verschillende panelen die als tuinscherm en poort toegepast kunnen worden. De panelen zijn gemaakt van een gepoedercoat aluminium frame met spijlen in bruin/grijs of zwart en ingevlochten met 18 mm dik fiber in de kleuren Nature of Black, in de maat 180x180 cm. De panelen kunnen compleet worden geleverd met 270 cm lange aluminium palen, gepoedercoat in grijs/bruin of zwart, waartussen de panelen blind te bevestigen zijn. Al met al een zeer lichte, maar duurzame constructie. Dezelfde panelen zijn er ook in de Double Weaving variant, waarbij met ‘stroken’ van 6 fibers tegelijk gevlochten wordt. De paneelpoorten, ook in 18 mm dik fiber in Nature of Black, zijn 180 cm hoog en 90 cm breed en worden compleet geleverd met RVS hang- en sluitwerk, incl. een antidiefstalplug. Meer info via madebyvbl.com

FotoDuurzaam tuinscherm van robuust vlechtwerk

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen